2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

A Pál utcai fiúk

Következik:

Poltikai hobbista 21:10

Belföld

Származása miatt verték meg? Megkezdődött a büntetőper

A Debreceni Járásbíróságon megkezdődött annak a két férfinak a büntetőpere, akiket közösség tagja elleni, csoportosan, felfegyverkezve elkövetett erőszakkal vádolnak.

Az ügyészség szerint tavaly májusban a származása miatt vertek meg egy cigány férfit. A sértett hajnalban próbált bejutni az egyik debreceni szórakozóhelyre, de a bejáratnál útját állták. Magyarázatot kért, mire az elsőrendű vádlott bokszerrel többször arcon csapta. A másodrendű vádlott akkor kapcsolódott be a bántalmazásba, amikor a sértett már a földön feküdt. Harmadik társukat nem tudták azonosítani a nyomozók. A debreceni szórakozóhelyet egyébként a rendőrök megvesztegetésével gyanúsított, az éjszakai életben csak diszkókirályként emlegetett Vizoviczki László üzemeltette.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!