2024. 02. 27. Kedd Edina napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:00

Belföld

Szanyi a sárga földig lehordta a kormányt

Zsarnoki diktatúra működtetőjének nevezte Orbán Viktort az MSZP elnökségi tagja. Szanyi Tibor szerint a kormány elsődleges célja az emberek javainak ellopása.

Szanyi Tibor példaként említette a trafikpályázatot, az elektronikus útdíj bevezetését és a takarékszövetkezetek átszervezését – utóbbit bankrablásnak nevezte. Az ellenzéki politikus úgy gondolja, hogy a turistaházak felújításának terve is a szabadrablás része, mert a Magyar Természetjáró Szövetség elnöke, Garancsi István Orbán Viktor egyik kedvenc futballcsapata, a Videoton tulajdonosa.

„Ezt zsarnokságnak, és diktatúrának nevezzük. Fölmutatjuk a tételeket, amiket a demokráciadeficit fényében, ezek a ganéjok ellopnak. Ilyen egyszerű, ez a pont az i-n. Mit lopnak? Erre mondtam azt, hogy a zsarnokság nem öncélú, hanem a nép, az emberek javainak eltulajdonítása” – fogalmazott Szanyi Tibor.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!