2021. 11. 27. Szombat Virgil napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

StartStop 12:30

Belföld

Szánthó Miklós: Válságban van Európa identitása

Európa identitásválságban van - jelentette ki az Alapjogokért központ igazgatója.

Szánthó Miklós kiemelte: A progresszív liberális erők és a nyílt társadalom globalista erői olyan eszméket terjesztettek el, amelyek aláássák Európa és a nyugati civilizáció keresztény gyökereit és hagyományait.

Éppen ezen erők ellensúlyozására kötött a mai napon együttműködési megállapodást az Alapjogokért központ és a lengyel Ordo Iuris kutatóintézet - hangsúlyozta az igazgató.

Szánthó Miklós elmondta, egyre inkább nagy befolyással van a nyugat-európai közbeszédre a progresszív liberális neomarxista gondolkodásmód, ugyanakkor azt is lehet tapasztalni, hogy elkezdődött egy nemzeti konzervatív ébredés Európában.

Kiemelte, lehet gondolni arra a szellemi pezsgésre, ami létrejött a nemzeti konzervatív oldalon és amelynek epicentrumában Budapest és Varsó áll. Az Alapjogokért központ igazgatója egyebek között emlékeztetett arra a római konferenciára is, amelyen részt vett és felszólalt Orbán Viktor miniszterelnök is

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Tíz százalék

Bayer Zsolt publicisztikája a Magyar Nemzetben. 2021. november 27.

Orbán Viktor bejelentette, ekkor jön a gyerekek vakcinája

A miniszterelnök közösségi oldalán tette közzé a hírt, miszerint megbízható és biztonságos oltóanyag érkezik az 5 és 12 év közötti gyerekek számára. 2021. november 27.

Egyiptommal és a Maldív-szigetekkel is utazási megállapodást kötött Magyarország

Jövő héttől Egyiptomba és a Maldív-szigetekre is karantén, illetve tesztkötelezettség nélkül utazhatnak a beoltott magyar állampolgárok. 2021. november 27.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!