2024. 05. 30. Csütörtök Janka, Zsanett napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Szánthó Miklós: Válságban van Európa identitása

Európa identitásválságban van - jelentette ki az Alapjogokért központ igazgatója.

  • Szánthó Miklós: Válságban van Európa identitása

Szánthó Miklós kiemelte: A progresszív liberális erők és a nyílt társadalom globalista erői olyan eszméket terjesztettek el, amelyek aláássák Európa és a nyugati civilizáció keresztény gyökereit és hagyományait.

Éppen ezen erők ellensúlyozására kötött a mai napon együttműködési megállapodást az Alapjogokért központ és a lengyel Ordo Iuris kutatóintézet - hangsúlyozta az igazgató.

Szánthó Miklós elmondta, egyre inkább nagy befolyással van a nyugat-európai közbeszédre a progresszív liberális neomarxista gondolkodásmód, ugyanakkor azt is lehet tapasztalni, hogy elkezdődött egy nemzeti konzervatív ébredés Európában.

Kiemelte, lehet gondolni arra a szellemi pezsgésre, ami létrejött a nemzeti konzervatív oldalon és amelynek epicentrumában Budapest és Varsó áll. Az Alapjogokért központ igazgatója egyebek között emlékeztetett arra a római konferenciára is, amelyen részt vett és felszólalt Orbán Viktor miniszterelnök is

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!