2021. 09. 27. Hétfő Adalbert napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Hírek 10:00

Külföld

Beszélgetés Orbán Viktorral a Nemzeti Konzervativizmus című konferencián

Erős nemzeti identitás nélkül nem lehetünk sikeresek a modern világban - §jelentette ki Orbán Viktor Rómában a Nemzeti Konzervativizmus című konferencián.

A miniszterelnök arról is beszélt, hogy a nemzeti konzervatív, illetve keresztény vezetők túléléséhez elengedhetetlen a gazdasági fejlődés. Hozzátette: Magyarországon a gazdaság folyamatosan bővül, a munkanélküliség az elmúlt években mérséklődött , és az államadósság is csökkent.

A kormányfő kitért arra is, hogy Európában új kihívásokra és energiával teli új mozgalmakra van szükség, különben a kontinens nem lesz versenyképes.

A miniszterelnök Nemzeti Konzervativizmus című konferencián elmondott teljes beszéde:

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Erős földrengés volt Kréta térségében

Idén már több földmozgást is jelentettek a térségből. 2021. szeptember 27.

Elemző: Egy baloldali német kormány felbátorítaná az uniós politikai zsarolást

Ursula von der Leyen is aggódhat a Merkel-éra vége miatt - mondta Kovács Attila európai uniós szekértő Európai híradó című műsorunkban. 2021. szeptember 27.

A kereszténydemokraták és a szociáldemokraták is kormányalakításra készülnek Németországban

A választás végleges eredménye a héten várható, miután a koronvírus-járvány miatt sokan levélben szavaztak. 2021. szeptember 27.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!