2022. 08. 10. Szerda Lőrinc napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Külföld

Beszélgetés Orbán Viktorral a Nemzeti Konzervativizmus című konferencián

Erős nemzeti identitás nélkül nem lehetünk sikeresek a modern világban - §jelentette ki Orbán Viktor Rómában a Nemzeti Konzervativizmus című konferencián.

  • Beszélgetés Orbán Viktorral a Nemzeti Konzervativizmus című konferencián

A miniszterelnök arról is beszélt, hogy a nemzeti konzervatív, illetve keresztény vezetők túléléséhez elengedhetetlen a gazdasági fejlődés. Hozzátette: Magyarországon a gazdaság folyamatosan bővül, a munkanélküliség az elmúlt években mérséklődött , és az államadósság is csökkent.

A kormányfő kitért arra is, hogy Európában új kihívásokra és energiával teli új mozgalmakra van szükség, különben a kontinens nem lesz versenyképes.

A miniszterelnök Nemzeti Konzervativizmus című konferencián elmondott teljes beszéde:

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!