2024. 05. 18. Szombat Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem - Egy bolond százat csinál

Következik:

Híradó 23:00

Belföld

Suchman-ügy: Harján tagadja a szóváltást

Tagadta az MSZP Somogy megyei választókerületi elnöke, hogy szóváltásba keveredett volna Suchman Tamással, mielőtt az egykori miniszter felborította a szocialisták aláírásgyűjtő-pultját az elmúlt héten Marcaliban.

Harján Dávid rágalomnak nevezte Suchman állítását, amely szerint antiszemita lenne, és a politikust zsidó származása miatt támadják.

– Az előző nap megfenyegetett, ott is halálos fenyegetést kaptam, és gyakorlatilag hajszálon múlt, hogy vagy engem, vagy a páromat megüsse, úgyhogy erre semmi oka nem volt Suchman Tamásnak. Ráadásul tudni kell, hogy ez nem az első hasonló eset. Már éve óta szenved a marcali alapszervezet az ő teljesen vállalhatatlan viselkedésétől. És nem én vagyok az első, akit atrocitás ér – nyilatkozta a Hír TV-nek Harján Dávid, az MSZP Somogy megyei választókerületi elnöke.

Tekintse meg a teljes beszélgetést!

Mint ismert, tagadja az MSZP-n belüli antiszemitizmust a szocialista párt európai parlamenti delegációjának vezetője. Szanyi Tibor nulla százalékot emleget, miközben párttársa, Suchman Tamás 38 százalékról beszélt a minap a Hír TV-ben. Egy felmérés szerint kettejük közül Suchman Tamás mond igazat. Bővebben >>>

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!