2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

Belföld

STRAND Kávéház programjai a 10 NAP STRAND fesztiválon

Kevesebb mint két hét múlva, augusztus 18-án indul a 10 Nap Strand fesztivál, ahol hazai és nemzetközi nagy nevek mellett napközbeni programok is várják a látogatókat.

  • STRAND Kávéház programjai a 10 NAP STRAND fesztiválon

Az idei fesztiválon az esti programok mellett a napközbeni STRAND Kávéház idén is izgalmas beszélgetések helyszíne lesz, ahol a fesztiválforgatagból és a strand nyüzsgéséből kiszakadva egy kicsit mélyebb témákban is elmerülhetnek a látogatók. 

Többek között ott lesz a világ leghíresebb magyar mémje, a STRAND arca, Hide the Pain Harold, aki kalandos élete különleges történeteit osztja meg velünk. Érkezik a fesztiválrajongó Dr. Zacher Gábor, aki a járványról, oltásról, függőségekről beszélget, és Dr Hevesi Kriszta szexuálpszichológus, aki a kényes témákat is játsszi könnyedséggel feszegeti. 

Továbbá ott lesz majd a Pamkutya vloggerduó, Bánki Beni slammer-költő, a TRIO! Podcast három alapítója, Turai Barna, a Síkidegvagyok létrehozója, a Munch életmentők, és Armando Munadarain séf, aki Spanyolország után Magyarországot választotta otthonának. 

A művészeteknek is teret ad a STRAND Kávéház: Török Ferenc filmrendezővel a Szezon című filmjének kulisszatitkairól, a Poket kommunikációs igazgatójával, Horváth Pannálva, valamint Lábas Viki nagykövettel az olvasás szépségéről lesz beszélgetés, Weiler Péterrel és Rieder Gábor kortás művészekkel olyan aktuális témákat boncolgatnak majd, mint az NFT-k, vagy a műtárgypiacok, Demeter Szilárddal, a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatójával pedig a könnyűzenei támogatások lehetőségeit tárják fel. 

A STRAND kávéház beszélgetései a kora délutáni órákban kezdődnek, a részletes programot strandfesztival.com oldalon és az esemény leírásában találhatók.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Csoboth: Sosem adtam fel, mindenképpen keretbe akartam kerülni

Csoboth: Sosem adtam fel, mindenképpen keretbe akartam kerülni

Csoboth Kevin saját bevallása szerint ezerszer vagy kétezerszer visszanézte már a skótok elleni utolsó csoportmérkőzésen a századik percben rúgott gólját, mellyel a magyar labdarúgó-válogatott megőrizte továbbjutási esélyét a németországi Európa-bajnokságon.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!