2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Belföld

Soltész: csaknem hetven településen épülnek és újulnak meg református óvodák

Országszerte csaknem hetven településen épülnek, bővülnek és újulnak meg református óvodák - mondta a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára pénteken Dombóváron.

  • Soltész: csaknem hetven településen épülnek és újulnak meg református óvodák

Soltész Miklós a Margaréta Református Óvoda új épületének átadásán elmondta: a református óvodákban több mint 3200 új férőhelyet alakítanak ki.

    "A mi feladatunk a kereszténység megőrzése, továbbadása, a békesség hirdetése. Ha mindezt egyházi óvodáinkban és iskoláinkban meg tudjuk valósítani, Magyarország a békesség szigete lesz, és megmarad a kereszténységben úgy, ahogy megkaptuk ezer évvel ezelőtt" - fogalmazott.

Fotó: kdnp.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!