2024. 05. 22. Szerda Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Schmuck: Rossz alkut kötöttek a baloldali kispártok

Rossz alkut kötöttek a baloldali kispártok Falus Ferenc indításával a főpolgármesteri posztért – mondta a Hír TV-nek Schmuck Andor.

A Szociáldemokraták Magyar Polgári Párjának elnöke szerint az elmúlt hónapok tárgyalássorozata és a kiválasztott jelölt személye is azt jelzi: az MSZP-nek, a DK-nak és az Együtt–PM-nek is fontosabb volt a pozíciókért folyó harc választóknál és a programnál. A Szociáldemokraták két hete kezdték meg az aláírásgyűjtést, a nőszövetséggel közös jelöltjük, Fürst Izabella részére. Schmuck Andor szerint a holnapi határidő lejártáig összejön az induláshoz szükséges ötezer szignó.

– Falus Ferenc indítása egy kényszermegállapodás keretében jött létre, hiszen jól látható módon nem voltak érdekeltek a magukat baloldalinak nevező pártok egy része, hogy például Horváth Csabát indítsák, akinek valamiféle politikai múltja van. Szerintem rossz alkut kötöttek, mi ebben nem is vettünk részt. Ennek a rossz alkunak az üzenete az volt, hogy a pozícióért bármit – nyomatékosított Schmuck Andor.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Kiderült, hogy hány órakor kezdődik a Békemenet + videó

Kiderült, hogy hány órakor kezdődik a Békemenet + videó

A június elsejei Békemenet részleteit ismertették szerda délelőtt a szervezők. Az eseményen ott lesz a miniszterelnök is, aki beszédet mond majd. A sajtótájékoztatón ott volt kollégánk Marschal Gréta. Ő számolt be a részletekről.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!