2024. 02. 25. Vasárnap Mátyás napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Schiffer szerint új hűbérúri rendszer épül

Az LMP frakcióvezetője arról beszélt napirend előtt, hogy szerinte a miniszterelnök új hűbérrendszert épít. A nemzetgazdasági államtitkár szerint szó sincs klientúraépítésről.

Schiffer András szerint nem az adófizetők a kedvezményezettjei a piac átrendezését szolgáló intézkedéseknek, köztük a dohányipari különadónak, a központi trafikellátónak vagy az élelmiszer-felügyeleti díj emelésének.

– A haszonélvezők állami jogalkotói eszközzel történő kijelölése nem más mint új hűbéresség, az intézményesített korrupció. Az egyoldalúan multik által uralt gazdaságnak nem alternatívája a függőség. Szabályozott, átlátható viszonyokra, a hazai kkv-k a sokaság megerősítésére, a helyi gazdaság megerősítésére lenne szükség – fogalmazott Schiffer András, az ökopárt frakcióvezetője.

Tállai András ismét a magyar érdekek védelmével és az arányos közteherviselés elvével indokolta a kormány lépéseit. „Megértjük azt, hogy önök nem értenek egyet a magyar emberek érdekeinek képviseletével, nem értenek egyet az arányos közteherviseléssel, amely adott esetben nem magyar tulajdonú vállalkozásokat, befektetéseket érint, de ezek a kormányzásnak, úgy gondolom, hogy teljes mértékben az alapelvei lettek” – fogalmazott az NGM parlamenti államtitkára.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Földi László a Bayer show-ban + videó

Földi László a Bayer show-ban + videó

Elfogadhatatlan az, hogy influenszerek politizáljanak - így fogalmazott Földi László a Bayer show-ban. A titkosszolgálati szakértő kiemelte, hogy a véleményvezérek a maguk nemében jók, hiszen ezért megy a tömeg utánuk, azonban politikai értelemben nem képzett emberek.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Az emléknapon ingyenesen látogatható a Mindszentyneum

Az emléknapon ingyenesen látogatható a Mindszentyneum

A kommunizmus áldozatainak emléknapján ingyenesen látogatható Zalaegerszegen az egykori Államvédelmi Hatóság épületében kialakított, a fogvatartás körülményeit rekonstruáló emlékhely és a Mindszenty József Látogatóközpont, ahol majd késő délután mécseseket gyújtanak az áldozatok előtt tisztelegve.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!