2024. 06. 19. Szerda Gyárfás napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Bayer show 22:45

Belföld

Sapkát és pulóvert rabolt

A bejelentést követően a bátonyterenyei rendőrök rövid időn belül elfogták a feltételezett elkövetőt.

  • Sapkát és pulóvert rabolt

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntető eljárást egy 18 éves mátraverebélyi férfi ellen.

A helyi lakos 2021. július 5-én, a késő éjjeli órákban egy mátraverebélyi családi ház bejárati ajtajában az őt felkereső sértett fejéről a baseball sapkát leütötte, a férfi karjára hajtott pulóverét tőle erőszakkal elvette.  A ruhaneműket a sértett többszöri kérésére sem adta vissza, majd bántalmazással fenyegette meg.

A rendőrök a bejelentést követően rövid időn belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 18 éves férfit, kihallgatták, majd őrizetbe vették és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

A rendőrök az eltulajdonított sapkát és pulóvert a gyanúsított lakóhelyén megtartott kutatás során megtalálták és lefoglalták.

 

Police.hu

Kép: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!