2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

A Pál utcai fiúk 19:10

Belföld

Rogán: Minket sokkolóan ért mindez

A Fidesz frakcióvezetője szerint a Jobbik elnöksége nem hagyhatja következmények nélkül a radikális pártot érintő botrányokat.

Rogán Antal felidézte, hogy a parlament alakuló ülésének napján egy olyan tüntetés résztvevője köpte le és nevezte hazaárulónak a Vajdasági Magyar Szövetség elnökét, amelyet a Jobbik volt országgyűlési képviselője, Gaudi-Nagy Tamás szervezett. A demonstráción a radikális európai parlament listavezetője, Morvai Krisztina is megjelent, majd kiállt Gaudi-Nagy Tamás mellett.

Rogán Antal emlékeztetett arra is: egy másik jobbikos európai parlamenti képviselőről, Kovács Béláról pedig a héten kiderült, hogy a gyanú szerint az oroszoknak kémkedett. „Minket sokkolóan ért mindez, mert ebből az látszik, hogy egy, Magyarországon magát nemzeti pártnak nevező pártnak van olyan képviselője, aki képviselőjelöltje is, aki nem a magyar nemzet érdekeit képviseli. Valószínűleg nem csak Brüsszelben, hanem máshol sem. Ez elgondolkodtató, és ennek a következményeit mindenképpen le kell szűrni. Most először helyzetfeltárás, kárfelmérés van. Azt kell megnézni, hogy vannak-e még Kovács Bélák, és ha igen, akkor milyen mélyre tudtak befurakodni a Jobbiknak a soraiba. Mi elsősorban erre várunk választ a hétfői Nemzetbiztonsági Bizottság ülésén, de a konzekvenciákat nem nekünk kell levonni, hanem a Jobbiknak, az felel a saját jelöltjeiért” – mondta a Fidesz frakcióvezetője.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szélesvásznú történelem - A Pál utcai fiúk + videó

Szélesvásznú történelem - A Pál utcai fiúk + videó

A Pál utcai fiúk 1969-ben bemutatott magyar–amerikai koprodukciós film, amely Molnár Ferenc azonos című regénye nyomán készült. A filmről, valamint a színdarabról Zavaros Eszter és Csatári Bence műsorvezetők Dino Benjámin és Wunderlich József színművészekkel beszélgettek. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Magyarország egy alternatívát tud kínálni az unión belül, hogy mi nem az ukrán háborúba öntjük a pénzt + videó

Magyarország egy alternatívát tud kínálni az unión belül, hogy mi nem az ukrán háborúba öntjük a pénzt + videó

A Fidesz marad a legerősebb párt - így értékelték a szakértők a Fidesz kampánynyitó eseményét. Orbán Viktor szerint a brüsszeli vezetés csődöt mondott, Európa gazdasága hanyatlik, migránsok százai kelnek át a határokon, és egyre több erőszakkal kell szembenéznünk. A miniszterelnök hozzátette: alázat nélkül nincs győzelem, a Fidesz politikai ellenfelei éppen azért nem tudnak nyerni, mert elfeledkeztek az alázatról.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!