2024. 06. 18. Kedd Arnold, Levente napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Radar 17:10

Belföld

ROADPOL – „Truck&Bus”

A rendőrök a tehergépkocsikat és az autóbuszokat ellenőrizték.

  •   ROADPOL – „Truck&Bus”

 

A Kisbéri és a Komáromi Rendőrkapitányság munkatársai is részt vettek az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata (ROADPOL) által meghirdetett Truck & Bus elnevezésű fokozott ellenőrzésben. Az akciót 2021. július 22-én tartották Almásfüzítőn és a 132-es számú úton, Komárom lakott területén kívül, ami elsősorban a vezetési- és pihenőidő, valamint a veszélyes áruk szállításával összefüggő szabályok megtartására irányult. Mind ezek mellett a járművek műszaki állapotára is figyelmet fordítottak. Az ellenőrzésben a katasztrófavédelem és a közlekedési hatóság munkatársai is részt vettek.     

A járőrök összesen 45 gépjárművet ellenőriztek. Kisebb szabálysértés miatt két főt helyszíni bírsággal sújtottak, míg egy esetben a sofőr nem használta a biztonsági övet, ezért ő közigazgatási bírságot kapott. Egy személy ellen szabálysértési eljárást indítottak közbiztonságra különösen veszélyes eszköz birtoklása miatt, egy esetben pedig a vezetési és pihenőidővel kapcsolatban állapítottak meg jogsértést.  

A közlekedésbiztonság javítása és a közúti közlekedési balesetek számának a csökkentése érdekében az egyenruhások a baleset-megelőzési tanácsok mellett láthatósági mellényt adtak át  a járművezetőknek.

Police.hu

Kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Orbán Viktor: Magyarország kész támogatni Mark Rutte holland miniszterelnök jelölését a NATO-főtitkári posztra

Orbán Viktor: Magyarország kész támogatni Mark Rutte holland miniszterelnök jelölését a NATO-főtitkári posztra

Magyarország kész támogatni Mark Rutte távozó holland miniszterelnök jelölését a NATO főtitkári posztjára annak a fogadalmának a fényében, hogy teljes mértékben támogatja azt a megállapodást, amely szerint magyar állomány nem vesz részt a NATO ukrajnai tevékenységében és ezek támogatására sem fordítanak magyar forrásokat – írta az X portálon Orbán Viktor miniszterelnök.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!