2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:00

Belföld

Rendőrökre támadtak a kábeltolvajok

Kábeltolvajok támadtak rendőrökre Kisteleken. A járőrök hajnalban ütöttek rajta a háromtagú bandán, akik ellenálltak. A dulakodás közben egy szerszámmal megütötték az egyik rendőrt, akinek társa rálőtt az egyik elkövetőre.

A tettesek kocsival menekültek a helyszínről, de a kiérkező rendőrök rövid autós üldözés után kettőt közülük elfogtak, a harmadikat még keresik.

– Mind a rendőrt, mind a lövést szenvedett tolvajt kórházba szállították, ahol gyógykezelésben részesítették őket. Mindkettejüknek nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülései vannak, azonban egyiküké sem életveszélyes – mondta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője, Szanka Ferenc.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!