2024. 04. 27. Szombat Zita napja
Jelenleg a TV-ben:

Globál

Következik:

Bayer show 00:05

Belföld

Reagálás Magyar Péter bizonyítékokról szóló kijelentésére + videó

Ha valaki valós bizonyítékokkal rendelkezik, az a gyakorlat, hogy legalább egy eljárási fázist megvár - hívta fel a figyelmet ifjabb Lomnici Zoltán Napi Aktuális című műsorunkban. Az alkotmányjogász ezzel Magyar Péter kijelentéseire reagált. Fricz Tamás politológus pedig azt mondta: ha Magyarnak még sincsenek bizonyítékai, akkor csöndben kell maradnia.

  • Reagálás Magyar Péter bizonyítékokról szóló kijelentésére + videó

Márki-Zay Péter: "Azzal nem értek egyet, azt elmondtam, hogy ő egymagában meg tudja dönteni a rendszert." - de a támogatásáról biztosítja Magyar Pétert Márki-Zay Péter.

A hódmezővásárhelyi politikus az Indexnek adott interjúban azt mondta, hogy bár eddig személyesen nem találkozott Magyarral, és nem is ajánlott neki EP-listavezetői helyet, de nem zárja ki annak lehetőségét, hogyha Magyar megkeresné őket, akkor ne módosítanák az EP listát. A Jobbik-Konzervatívok elnöke sem tartja elképzelhetetlennek, hogy bizonyos ügyekben egyetértsenek, de Magyar Péter pártjukhoz való csatlakozást nem tudja elképzelni.

Magyar Péter szerdán még így nyilatkozott: "Nem közölte korábban velem az ügyészség, hogy milyen ügyben kíván meghallhatni, hogy ha közölte volna akkor nyilván idehoztam volna a bizonyítékokat."

Ifj. Lomnici Zoltán, alkotmányjogász:

"Tehát ha valóban úgy van, ahogy ő mondja, akkor szerintem legalábbis az én tapasztalatom az, hogy jóval taktikusabb, de életszerűbb is az, hogy legalább egy gyanúsítás legyen az ügyben, ha pedig úgy érzi valaki általánosságban, hogy gyenge lábakon állnak az érvei vagy a bizonyítékai, akkor hát a nyilvánosság erejét próbálja felhasználni, hogy ezzel erősítse a saját eljárásbeli pozícióit."

Ha Magyar Péternek van valamilyen bizonyítéka, akkor lépjen ebben az ügyben, ha pedig nincs, akkor csöndben kellene maradnia - ezt pedig már Fricz Tamás politológus mondta Vezércikk című műsorunkban.

Fricz Tamás, politológus: "Egy jó pár hete egészen egyszerűen azt látom, hogy itt naponta tényleg mindenki nagyon nagy lelkesedéssel minden részletkérdésbe belemegy, én meg nem akarok minden részletkérdésbe belemenni, én azt szeretném látni, hogy bármivel kapcsolatban ennek az embernek van-e tényleg van-e valami a tarsolyában, vagy nincs. ha pedig nincs, akkor el kell tűnni a süllyesztőben."

Fricz Tamás hozzátette, egyelőre ki kell várni, hogy lehet-e valamilyen érdemi kérdésről beszélni az ügyben.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Globál Extra – Új erőközpont épül a NATO keleti bővítésének örve alatt + videó

Globál Extra – Új erőközpont épül a NATO keleti bővítésének örve alatt + videó

Szergej Sojgu kedden azt mondta, hogy számos NATO-gyakorlatot tartanak az orosz határ közelében az "állítólagos orosz agresszió visszaverésére", amelyen mintegy 90 000 katona vesz részt. Sojgu szerint a NATO keleti megerősítése zajlik. Erről beszélt Boros Imre közgazdász és Bogár László közgazdász Virághalmy Sarolta szerkesztő-műsorvezetővel a Globál Extra című műsorunkban.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Fidesz: Itt az idő kikapcsolni a Gyurcsány-showt Budapesten + videó

Fidesz: Itt az idő kikapcsolni a Gyurcsány-showt Budapesten + videó

„Akik ma irányítják, nem szeretik Budapestet. Csak a pénzt és a hatalmat szeretik” – mondja a Fidesz új videójában a párt főpolgármester-jelöltje. Szentkirályi Alexandra rámutatott: a főváros Gyurcsány Ferenc fogságában van. Erről tanúskodik minden, amit csinálnak.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!