2024. 06. 15. Szombat Jolán, Vid napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Sporthírek 10:00

Belföld

Rákosmente fejlesztésének továbbvitelét ígéri a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje

Rákosmente fejlesztésének folytatását ígéri Horváth Tamás jelenlegi alpolgármester, a Fidesz-KDNP XVII. kerületi polgármesterjelöltje, aki hétfői kampánynyitóján megválasztása esetén az uszoda és a strand bővítését, földutak leaszfaltozásának folytatását, valamint P+R parkolók bővítését tűzte ki célul.

  • Rákosmente fejlesztésének továbbvitelét ígéri a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje

Horváth Tamás kijelentette: a kerület az elmúlt tizenkét évben óriási fejlődésen ment keresztül, és ezt a fejlesztést szeretnék folytatni a következő ciklusban, továbbá a környezetvédelemmel a jövőben "komolyabban" foglalkoznának.

Varga Mihály pénzügyminiszter azt mondta, hogy a kormányzatnak azokhoz az önkormányzatokhoz "könnyű társul" szegődnie, amelyeknek van gazdasági programja, fejlesztési elképzelése. Horváth Tamáshoz és csapatához ezért jó csatlakozni, ők, döntő többségükben az elmúlt években Riz Levente leköszönő polgármester vezetésével olyan önkormányzati munkát végeztek, amelyet érdemes folytatni.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!