2024. 02. 25. Vasárnap Mátyás napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Poltikai hobbista 03:00

Belföld

Politikai leszámolás lehet Kispesten

Politikai leszámolás is lehet a momentumos Paróczai Anikó elleni feljelentés hátterében - legalábbis ezt állítja az érintett. A momentumos kispesti önkormányzati képviselő még az év elején készített egy négyperces kisfilmet Kispest Nagy Lopás címmel, amelyben beszámolt a kispesti önkormányzati vagyonkezelő vezetőjének gazdagodásáról. Paróczai szerint ez nem tetszhetett a korábbi szocialista képviselőnek, ezért rabosították tegnap.

  • Politikai leszámolás lehet Kispesten

Paróczai Anikót becsületsértésért és különleges adatokkal való visszaélés miatt jelentették fel. A képviselő szerint az első esetnél egyértelmű, hogy a feljelentő maga az érintett, Kránicz Krisztián, a második esetben pedig szinte biztos, hogy ő az. Paróczai szerint politikai leszámolás is lehet a háttérben.

Csütörtökön tartotta a nyári szünet előtti utolsó ülését a kispesti önkormányzat, amelynek tavaly októberig tagja volt Kránitz Krisztián is. Most nem vett részt az ülésen. A szocialista polgármester viszont azt állította a Hír Tv-nek, nem tudott a feljelentésről, de szerinte ez nem politikai ügy.

A Fidesz helyi frakcióvezetője szerint Paróczai Anikó nem áldozat, hanem a baloldal akar belőle hőst csinálni.

Dódity Gabriella hozzátette: Paróczai Anikónak átláthatósági tanácsnokként végre el kellene kezdenie dolgozni, mert 8 hónap alatt mér egyetlen értelmes és használható javaslatot, vagy kezdeményezést sem hallottak tőle.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Globál: pénz és hatalom + videó

Globál: pénz és hatalom + videó

Mikor lett a pénzből a hatalomnak az az eszköze, amelyet ma a globalista erők ellenünk egyszerű emberek ellen használnak? A stúdióban Boros Imre közgazdász és Bogár László közgazdász. Szerkesztő-műsorvezető: Virághalmy Sarolta. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!