2024. 05. 22. Szerda Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

A Sajdik 11:00

Belföld

Politikai alapon történő megoldást sürget hazánk

Gyors, politikai alapon történő megoldást sürget Magyarország az ukrán–orosz konfliktusban – mondta Szijjártó Péter.

A külgazdasági és külügyminiszter-helyettes szerint azonban a szomszéd országban zajló konfliktus a paksi bővítésre nem lehet hatással. A miniszterhelyettes szerint a jelenlegi helyzet teljesen ellentétes Európa érdekeivel. Amennyiben a hétvégi Európai Tanács-ülésen újabb szankciókat javasolnak, Orbán Viktor miniszterelnök mérlegeli, hogy Magyarország támogatja-e a Moszkvát elmarasztaló lépéseket.

Nem mondhatott igazat a cseh tárca

Nem mondott igazat a cseh honvédelmi minisztérium, amikor tagadta, hogy a cseh kormány engedélyt adott magyar tankok Csehországba szállítására. Az mno.hu által megszerzett végfelhasználói engedély szerint a cseh kereskedelmi minisztérium engedélyezte 58 darab hadrendből kivont magyar T–72-es harckocsi beszállítását egy magáncégnek. Egy kormányközeli orosz hírtévé tegnap számolt be arról, hogy a cseh védelmi minisztérium nem tud a magyar tankszállítmányról, pedig azt nekik is ellenőrizniük kellene. Az orosz kormány augusztus közepén vádolta meg a magyar kormányt azzal, hogy tankokat szállít Ukrajnának, amit a magyar külügyi tárca határozottan cáfolt.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Többen meghaltak egy iowai kisvároson végigsöprő tornádó miatt

Többen meghaltak egy iowai kisvároson végigsöprő tornádó miatt

Több ember meghalt és legalább egy tucatnyian megsérültek kedden az Iowa állambeli Greenfieldben egy tornádó miatt, s ezzel tovább emelkedett az Egyesült Államok déli és középső részén a májusban már nyolc emberéletet követelő forgószelek és heves viharok halálos áldozatainak száma - közölték a hatóságok.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!