2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Belföld

Pillanatok alatt eltünteti a jeget a szélvédőről ez a szuper módszer

A dermesztő téli reggeleken kimondottan idegőrlő a szélvédő felületéről lekaparni a vastag jégréteget. Viszont pörög most a neten egy módszer, amivel fél percen belül indulásra kész a kocsi...

  • Pillanatok alatt eltünteti a jeget a szélvédőről ez a szuper módszer

A jeges szélvédő letisztítása senkinek sem tartozik a kedvenc időtöltései közé a hideg téli reggeleken. A kapargatós módszer nem csak hosszadalmas, de gyilkos meló is: hiszen még akkor is átfagynak az ujjaid, ha kesztyűben állsz neki lerobbantani a jégréteget. Létezik jégoldó spray is, de sokan idegenkednek tőle; és nem csupán amiatt, mert viszonylag drága, de azért is, mert NEM környezetbarát. Nem csoda, hogy nagyot ment egy videó a TikTokon, amiben egy fiatal nő egy zacskó forró víz segítségével fél perc alatt letisztítja a szélvédőt.

A módszer pofonegyszerű: mindössze egy jó erős, masszív nejlonzacskóra meg egy adag meleg vízre van szükség hozzá; s persze kell egy jeges szélvédő is.

VIDEO IDE kattinva tekinthető meg. 

Nem csupán megnézték, de több millióan ki is próbálták a módszert, mely valóban beválik. Arra viszont érdemes figyelni, hogy ne legyen túlságosan forró a víz, mert a hőmérséklet különbségtől a fagyott szélvédő megpattanhat. A videó egyébként rengeteg ember fantáziáját megmozgatta, és a kommentelők jobbnál jobb módszereket osztottak meg egymással a szélvédő letisztítására.

 Az egyik például az, hogy ha nincs jégkaparód, akkor a bankkártya is megfelel a célra, vagy egy vonalzó a gyerek táskájából. Mások a spray-re esküsznek, és ehhez nem is szükséges jégoldót venni, elég, ha egy spriccelős flakonba sós vizet teszel, és azzal fújod le a szélvédődet. Akármelyik módszert is választod, érdemes a jég eltávolítása előtt beindítani a motort, és arra mindig figyelj, hogy a teljes szélvédőfelület legyen jégmentes; hiszen a balesetmentes közlekedéshez fontos, hogy minden irányba belásd az utat.

 

Ripost

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!