2024. 06. 14. Péntek Vazul napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Célpont 17:55

Belföld

„Peti csak Enikővel együtt tud létezni” – így beszélték ki a választmányon Jakabot

Indulatoktól sem mentes, őszinte kibeszélésen vannak túl a jobbikosok. Kiszivárgott, miről is folyt a szó szerdán órák hosszat a rendkívüli választmányi ülésen, miután Jakab Péter lemondott.

  • „Peti csak Enikővel együtt tud létezni” – így beszélték ki a választmányon Jakabot

A Mediaworks Hírcentruma megtudta, hogy a Jobbik vezető politikusai miről beszéltek szerdán órák hosszat a párt rendkívüli, éjszakába nyúló választmányi ülésén. A XVIII. kerületi Jobbik-irodában megtartott eseményen többen is nehezményezték, hogy Jakab Péter nem mert elmenni, és nem mert a szemükbe nézni.

Mint ismeretes, Jakab Péter és Molnár Enikő kabinetfőnök viszonyáról már hónapok óta cikkezett a sajtó, ráadásul az is felmerült, hogy valójában 

a Mamuszosként emlegetett Molnár irányította a pártot.

A Mediaworks Hírcentruma úgy értesült, hogy ez is szóba került az ülésen. Az egyik felszólaló indulatosan szembesítette a párt elnökségét ezzel, és azt szegezte nekik: 

mindenki tudhatta, hogy ha megsemmisítik Enikőt, akkor Jakab Péter is megsemmisül, mert csak együtt tudnak létezni.

Ráadásul nemcsak Jakab Péter és Molnár Enikő viszonyáról beszéltek teljes nyíltsággal, hanem arról is, hogy Molnár irányította a pártot.

A teljes cikk IDE kattintva olvasható.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!