2023. 11. 29. Szerda Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Domonkosok Magyarországon 03:00

Belföld

Patthelyzet alakult ki számos nagyvárosban

Több mint egy tucat nagyvárosban alakulhat ki nehéz helyzet az önkormányzati választások után. Számos településen ugyanis nincs meg a többsége a polgármesternek a működéshez.

Több mint egy tucat nagyvárosban alakulhat ki patthelyzet az önkormányzati választások után. Számos településen ugyanis nincs meg a többsége a polgármesternek a működéshez. Gyöngyösön például szocialista településvezető lesz, de a 15 fős képviselő-testületbe mindössze öt baloldali politikus jutott be. Békéscsabán és Ózdon is a polgármester és a képviselő-testület ellentéte határozhatja meg a következő években a város életét. A fideszes politikus által irányított Szombathelyen is intenzív tárgyalások folynak a patthelyzet feloldása érdekében.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!