2024. 06. 25. Kedd Vilmos napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:05

Belföld

Patkányok leptek el egy budapesti óvodát

Patkányok lepték el az egyik gazdagréti óvodát - ezért az intézmény hírzárlatot rendelt el, és az eseményeket titokban tartva csapdákkal próbálták orvosolni a helyzetet. A szülőket csak egy hónap után tájékoztatták az ügyben. A fővárosi kormányhivatal ellenőrzést rendelt el az intézményben.

  • Patkányok leptek el egy budapesti óvodát

Patkányok tűntek fel a nyári szünet után ebben egy budapesti óvodában, Gazdagréten. Az intézményben azonnal hírzárlatot rendeltek el, a dolgozók nem beszélhettek róla senkinek és csapdákkal próbálták kiirtani a rágcsálókat. A helyi Fidesz információi szerint a tanév kezdete óta több alkalommal is találkoztak patkányokkal az oviban, egy csoportszobát le is zártak az épületben.

Végül az óvoda jelzése alapján a kormányhivatal pénteken ellenőrzést tartott az épületben. Budapest Főváros Kormányhivatala a fertőzésveszély elkerülése érdekében elrendelte az intézmény teljes körű fertőtlenítését, az utóellenőrzést hétfőn tartják. Az óvoda addig nem látogatható.

 

Borítókép: illusztráció (Shutterstock)

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!