2024. 04. 15. Hétfő Anasztázia, Tas napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Vezércikk 04:00

Belföld

Párttársa eltávolítását kéri a Fidesz Kunhalmi Ágnestől

Nyílt levélben kéri Kunhalmi Ágnest a terézvárosi polgármester, hogy bírja távozásra a közéletből Hatvani Csabát, a szocialisták hatodik kerületi politikusát.

Hassay Zsófia a szocialisták nemrég megválasztott budapesti elnökének azt írta: ha az MSZP valóban komolyan gondolja a párt megtisztítását, akkor a kerületekben is csak feddhetetlen szocialista politikusok dolgozhatnak. A terézvárosi polgármester levelében emlékeztet: Hatvani Csabát még tavaly novemberben jogerősen elítélték hivatali visszaélés bűntette miatt. A bíróság az úgynevezett kerékbilincselési ügyben mondta ki, hogy a politikus bűncselekményt követett el, ezért háromszázezer forint pénzbüntetést kellett fizetnie. Hatvani ezenkívül egy terézvárosi ingatlanügyben is érintett. A vád szerint a képviselő-testület több tagjával az Andrássy út 47. szám alatti ingatlan féláron való eladásával 127 millió forintos vagyoni hátrányt okoztak a kerületnek.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!