2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Láncreakció 04:40

Belföld

Pelczné: Pártpolitikai tanácsokat osztogatnak, holott függetlenek

Pártpolitikai tanácsokat osztogatnak függetlennek tartott civil szervezetek.

Pártpolitikai tanácsokat osztogatnak függetlennek tartott civil szervezetek – mondta Magyarország élőben című műsorunkban. Az Európai Parlament fideszes alelnöke arra reagált, hogy Strasbourgban a liberális demokrata frakció magyar civil szervezeteket hallgatott meg, amelyen a TASZ vezetője azt javasolta, függesszék fel az unióban Magyarország szavazati jogát. A politikus hozzátette: Navracsics Tibor nehéz biztosjelölti meghallgatásra számíthat. „Ezek független civil szervezetek. Nem pártpolitikai tanácsadók, nem pártok mellé szegődtek tanácsadásra, hanem függetlennek mondják magukat, és mit mondanak közben? Elmennek egy rendezvényre és politikusnak adnak tanácsot a tekintetben, hogy mit kellene csinálni. Itt a függetlenség alapvetően sérül. Elvesztették a függetlenségüket azzal, hogy egy pártrendezvényen így jelennek meg. A másik, hogy muníciót kérnek ahhoz, hogy hogy lehet Navracsics Tibort megbuktatni” – mondta Pelczné Gáll Ildikó.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!