2024. 05. 28. Kedd Emil, Csanád napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Belföld

Párton belüli feszültség

A Jobbik története ezen a ponton véget fog érni-így kommentálta a Hír TV által megkérdezett politológus a párton belüli újabb feszültséget. Lemondatta a Jobbik választmányi elnökét Gyöngyösi Márton. Döntését azzal indokolta, hogy máshogy látják a párt múltját, jelenét és jövőjét is.

  • Párton belüli feszültség

Ebben a pártban mindennek van következménye a rossz döntéseknek is, és ezért kellett mennie - ezzel indokolta Gyöngyösi Márton, hogy miért mondatta le a párt erős emberét a választmányi elnököt, Szabó Gábort.

Szabó Gábor a Jobbik Magyarországért Mozgalom alapító tagja. Később a párt elnöksége pártigazgatónak is megválasztotta. 2009-ben a Jobbik európai parlamenti választási kampányának országos kampányfőnöki teendőit látta el. A 2010-es országgyűlési választásokon pedig ő irányította a Jobbik választási kampányát.

Azt lehet elmondani, hogy a Jobbik története ezen a ponton véget fog érni.

Nagy Ervin, a 21. század elemzője szerint nem meglepő a sorozatos belharc a Jobbik közösségében.

A közvélemény-kutatók egybehangzó mérései szerint a Jobbik, ami egykor a legerősebb ellenzéki párt volt, mára már nem éri el a parlamentbe jutási küszöböt sem.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Nem akar meleg szeminaristákat felvenni Ferenc pápa

Nem akar meleg szeminaristákat felvenni Ferenc pápa

Elég lesz, túl sok a „buzulás” – hangzott el a pápa szájából az olasz püspöki kar zárt ülésén a minap, utalva arra, hogy ne engedélyezzék a homoszexuális szeminaristák felvételét. Erről írt a The Guardian brit napilap. Ferenc pápa oldott beszélgetésen mondta ezt az olasz püspökök társaságában.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!