2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Napi aktuális 00:10

Belföld

Parlamenti szalon rendezvényt tartott a Fidesz Országgyűlési képviselőcsoportja + videó

Ha az Európai Parlamentbe sok háború-párti politikust küldenek, akkor a békepártiak háttérbe fognak szorulni- erről a Fidesz frakció-vezetője beszélt egy budapesti kampány-rendezvényen.

  • Parlamenti szalon rendezvényt tartott a Fidesz Országgyűlési képviselőcsoportja + videó

A Bálnában tartott Parlamenti szalon című rendezvényen a Fidesz frakcióvezetője úgy fogalmazott, szokatlan kampány folyik, amely eltér a korábbiaktól, ugyanis nem a megszokott politikai törésvonalak mentén gyűlnek a szekértáborok és zajlanak a viták.

Kocsis Máté, frakcióvezető, Fidesz: "A választásnak a tétje az, hogy erősödnek-e, nő-e a súlyuk Európában azoknak a politikai erőknek, amelyek békét akarnak. És tudnak-e nagyobb erővel az európai béke, az európai háború ellenességgel kampányolni".

A frakcióvezető hozzátette: lehet békepárti, nemzeti és szuverenista politikával is választást nyerni.

A kormánypártok EP-listavezetője szerint létfontosságú választás következik június 9-én, amelynek tétje a háború vagy béke.

Deutsch Tamás, EP-listavezető, Fidesz-KDNP: "A háborúpárti erők nyomása óriási, hazánk békéjét csak a magyar emberek támogatásával tudjuk megvédeni. A szomszédunkban zajló háború nem a mi háborúnk ki akarunk maradni belőle."

Deutsch Tamás hozzátette, Magyarország álláspontja továbbra is világos: azonnali, feltétel nélküli tűzszünetre és béketárgyalásokra van szükség.

A Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje arról beszélt, hogy Budapest ma Gyurcsány Ferenc kezében van, és a Fővárosban most kísértetiesen hasonló a helyzet mint ami 2006-ban volt az országban. Szentkirályi Alexandra szerint Karácsony Gergely a ciklusa alatt semmi érdemi nem történt.

Szentkirályi Alexandra, főpolgármester-jelölt, Fidesz-KDNP: "Ugyanazt kaptuk tőle most mint amit akkor Gyurcsánytól. Üres ígéreteket, minden átgondolást mellőző terveket, látszat intézkedéseket, trükköket, mutyihegyeket. "

Szentkirályi Alexandra emlékeztetett: Karácsony Gergely 2019-ben több mint 200 milliárd plusszal kapta meg a Fővárost, ám mostanra a kassza kiürült. A politikus szerint változásra van szükség, Budapest ennél többet érdemel.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!