2024. 03. 04. Hétfő Kázmér napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Célpont 03:00

Belföld

Őszödi szivárogtatás: Szabó újabb nagy nevet dobott be

Újabb szocialista politikust nevezett meg az őszödi beszéd kiszivárogtatói közül a volt Gyurcsány-párti Szabó Bálint. A férfi szerint Puch László volt pártpénztárnok volt a megbízó, ő vetette ki a hangfelvételt az MSZP páncélszekrényéből.

Továbbra is kitart amellett, hogy Szekeres Imre és Szili Katalin is a kiszivárogtatók között volt, a jobboldali kapcsolatokkal is rendelkező Rózsa-Flores Eduardo bevonása pedig Kiss Péter ötlete volt. Rózsa-Flores lakásán csupán a hangfelvétel ellenőrzése zajlott. A bizonyítékokat Mesterházy Attilának akarta átadni, de a szocialisták közül senki sem vette át tőle a CD-t.

Szanyi szerint Gyurcsány volt

Hétfőn Szanyi Tibor arra utalt a legnagyobb közösségi portálon közzétett bejegyzésében, hogy Gyurcsány Ferenc szivárogtatta ki az őszödi beszédet.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A Bëlga egy számának sorával üzent Bayer Zsolt a gyalázkodó DK-soknak + videó

A Bëlga egy számának sorával üzent Bayer Zsolt a gyalázkodó DK-soknak + videó

Minősíthetetlen stílusban sértegette Császár Attila újságírót Rónai Sándor, Barkóczi Balázs pedofilsegítőnek nevezte Futó Boglárka riportert, a tejszínhabra a cseresznyét pedig Gyurcsány Ferenc tette fel az Országgyűlésben. Bayer Zsolt sem hagyta szó nélkül a DK-s politikusok vállalhatatlan magatartását a Bayer show-ban. Így üzent nekik.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!