2024. 02. 21. Szerda Eleonóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 20:55

Belföld

Összeszokott trafikrabló-párost fogtak

Többszörös trafikrabló-párost fogott el a szombathelyi rendőrség, egyikük pizzafutárként értékesítette a lopott cigarettát. Január óta három dohányboltot raboltak ki, korábban más betörések miatt már kereste őket a rendőrség. A rablásokkal több milliós kárt okoztak.

Összeszokott betörőpárost fogtak el a szombathelyi rendőrök. A két férfi korábban félkész családi házakat, használt mobiltelefonokat árusító üzletet és egy húsboltot fosztott ki. Januárban tértek át a trafikokra. Három, kevésbé védett nemzeti dohányboltba törtek be Söptén, illetve Acsádon. A lopott cigarettát értékesítették.

„Egyikük alkalmi jelleggel pizzafutárkodott és hogyha a telefonos megrendelés alkalmával valaki úgy nyilatkozott, hogy esetleg dohánytermék vásárlásának a lehetőségével is élne, akkor neki nyomott áron szállították az elszívni kívánt terméket” – tájékoztatott Balogh Gábor alezredes.

A feltételezett elkövetők több milliós kárt okoztak. A házkutatáson a lopott holmi töredéke került elő. A két Vas megyei férfi előzetes letartóztatásban van, egyikük már részleges beismerő vallomást is tett.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!