2024. 02. 27. Kedd Edina napja
Jelenleg a TV-ben:

Szomszédaink a magyarok - Auzstria, Horvátország, Szlovénia

Következik:

Napindító 04:00

Belföld

Összeollózott gazdasági program Miskolcon

  • Összeollózott gazdasági program Miskolcon

Másoktól elvett gondolatokból ollózta össze Miskolc gazdasági programját az ellenzéki polgármester - állítja a Fidesz. A tervezetet a kormánypártok javaslatára levették a közgyűlés napirendjéről. A Fidesz szerint a polgármester a lopott gazdasági programmal minden miskolcira szégyent hozott.

Veres Pál nem a saját gondolatait, hanem a Belügyminisztérium egyik korábbi, versenyképességről szóló anyagából kiollózott részeket olvasta fel. A Fidesz szerint a városvezető nem csak a bevezetőt, hanem tervének jelentős részét is máshonnan vette át.

Soós Attila szerint a tervezetben a többi között egyetemi tanulmányokból, a Nemzeti Turizmusfejlesztési Stratégiából, a Klíma-és Természetvédelmi Akciótervből, és más tudományos cikkekből kiemelt teljes bekezdések szerepelnek.

A Fidesz önkormányzati képviselője szerint a plagizálás minden miskolcira szégyent hoz.

A változtatásra kényszerült gazdasági program várhatóan szeptember végén kerül ismét a képviselők elé.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Hozzájárult a parlament Svédország NATO-csatlakozásához

Hozzájárult a parlament Svédország NATO-csatlakozásához

Hozzájárult az Országgyűlés Svédország csatlakozásához az Észak-atlanti Szerződés Szervezetéhez (NATO). A képviselők 188 igen és 6 nem szavazattal, tartózkodás nélkül hagyták jóvá a csatlakozási jegyzőkönyv kihirdetéséről szóló törvényt.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!