2024. 02. 22. Csütörtök Gerzson napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:30

Belföld

Összefognak az emberek azért, hogy megkönnyítsék a rászorulók mindennapjait

Civilek fognak össze a koronavírus járványban azért, hogy az idősek és a rászorulók helyzetét megkönnyítsék. Balassagyarmaton könyveket, Zalaegerszegen zöldségeket és gyümölcsöket szállítanak házhoz, Kozármislenyen pedig pénzügyi alap létrehozásán dolgoznak.

  • Összefognak az emberek azért, hogy megkönnyítsék a rászorulók mindennapjait

Kesztyűben és maszkban csomagolják a könyveket a balassagyarmati könyvtárban. Az intézmény a koronavírus járvány miatt házhoz viszi a kikölcsönzött könyveket, ezzel is segítve az otthonmaradást.

 Zalaegerszegen 100 rászoruló család ingyen kap konyhakész gyümölcsöt és zöldséget. A kezdeményezésben több önkéntes is részt vesz.

Nagyon sok család került nagyon rossz helyzetbe már ennyi hét leforgása alatt is, ami eléggé elszomorító, viszont ezen próbálunk segíteni, és az egy nagyon jó dolog, hogy ilyen vállalatok vannak Zalaegerszegen, akik ilyenkor rögtön segítő kezet nyújtanak.

 - mondta Németh Gábor, a Zalaegerszegi Egyetemisták Egyesületének elnöke

Németh Gábor hozzátette: az akciót folytatni fogják, mert több zalaegerszegi cég is tett különböző felajánlásokat.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar- Sznúker világbajnok + videó

Radar- Sznúker világbajnok + videó

A 17 éves magyar játékos nyerte meg az albániai Golemben rendezett ifjúsági sznúker-világbajnokságot. Révész Bulcsút otthonában látogattuk meg.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!