2024. 06. 13. Csütörtök Antal, Anett napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Belföld

Őrtiloson nyolcan indulnak a polgármesteri székért

A 480 lelkes kistelepülésen 8-an indulnak a település-vezetői tisztségért.

  • Őrtiloson nyolcan indulnak a polgármesteri székért

Az őrtilosiak a bőség zavarával küzdenek. Összesen 16-an mérettetik meg magukat az önkormányzati választáson. Van, aki csak képviselőnek, más polgármesternek is indul. A településvezetői tisztségért 8-an küzdenek.

Az október 13-ai helyhatósági választáson 395-en voskolhatnak majd. A 8 polgármesterjelölt között van a település jelenlegi első embere is.

Az elmúlt ciklus egyik fejlesztését említi a jelenlegi polgármester, aki 1980 óta van a helyi közéletben. A rendszerváltást követően 12 évig dolgozott önkormányzati képviselő ként, 2002 óta pedig Őrtilos független polgármestere. Mindig volt néhány ellenfele, de ennyire még ő sem számított, mondta a helyi kis boltot üzemeltető településvezető.

Nemcsak Őrtiloson szállnak sokan harcba a polgármesteri székért, egy másik Somogy megyei településen, Kaposfőn is 7 jelölt neve szerepel majd a szavazólapokon.

Hír TV 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!