2024. 05. 21. Kedd Konstantin napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:10

Belföld

Országjárás a mélyszegény településeken

Országjárásba kezdett Czibere Károly szociális és társadalmi felzárkóztatási államtitkár a mélyszegény településeken.

Az államtitkár a Somogy megyei Kadarkúton példaértékűnek nevezte az ott megvalósult összefogást, amelynek keretében családra szabott felzárkóztatási program zajlik. A kormánypárti politikus az országjárás céljai közé sorolta, hogy megmutassák a társadalom tagjainak, milyen kemény felzárkóztatási munka folyik a telepeken, és hogy láthatóvá váljék, összefogással hatalmas eredményeket lehet elérni. Szintén a célok közé sorolta, hogy a legjobb modelleket, programelemeket széles körben hasznosítsák és beépítsék az ágazati politikába.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!