2024. 06. 17. Hétfő Laura, Alida napja
Jelenleg a TV-ben:

Szikla - lángok ölelésében

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Őrizetben a mátraverebélyi betörő

A bátonyterenyei nyomozók előterjesztést tesznek a 20 éves mátraverebélyi férfi letartóztatásának indítványozására.

  • Őrizetben a mátraverebélyi betörő

A rendőrség ügyeletére 2021. július 11–én 22 óra 15 perckor érkezett bejelentés, miszerint az egyik mátraverebélyi családi házba ismeretlen személy betört. 

A rendőrök a forrónyomos intézkedések során beszerzett adatok alapján beazonosították, 2021. július 13-án elfogták, és a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság épületébe előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 20 éves mátraverebélyi lakost.

A férfi a bejelentést megelőző időben az egyik mátraverebélyi családi ház fürdőszoba ablakát befeszítette, és az ingatlanból több parfümöt lopott el.

A terhelt a megalapozott gyanú szerint továbbá 2020. december 12. és 2021. március 8. között egy másik mátraverebélyi ingatlan, illetve pincéjének az ajtaját is betörte, és onnan két alkalommal készpénzt, dohányárut és ruhaneműt lopott el, egy alkalommal nem tulajdonított el semmit. 

A férfit a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették, és a napokban előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság négyrendbeli lopás vétség megalapozott gyanúja miatt szakértők bevonásával folytatja a nyomozást.

Police.hu

Kép:police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A nap kérdése

A nap kérdése

Közelebb kerültünk az orosz-ukrán békekötéshez a svájci békekonferencia után?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!