2022. 10. 05. Szerda Aurél napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Elpusztítani mindent 11:05

Belföld

Orbán Viktor: Vonják vissza Brüsszelben a szankciókat

A tavaszi választási győzelem után megtartotta első kihelyezett frakcióülését a Fidesz–KDNP Balatonalmádiban. A Magyar Nemzet értesülései szerint Orbán Viktor pontos és részletes iránymutatást adott országgyűlési képviselőinek. Az orosz–ukrán háború-, és az elhibázott brüsszeli szankciók voltak a kormányfő beszédének fókuszában. A Magyar Nemzet szerint a szankciók felül-vizsgálatára novemberben lesz érdemi lehetőség, ezért arra szólította fel a frakció tagjait, hogy mindent tegyenek meg azért, hogy Európa ezeket a szankciókat legkésőbb az év végén visszavonja. Beszéde végén a miniszterelnök leszögezte: Magyarország energiaellátása biztosított: lesz elegendő földgáz, van villamosenergia, és van kőolaj is.

  • Orbán Viktor: Vonják vissza Brüsszelben a szankciókat

Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

Élőlánc a pedagógusokért

Élőlánc a pedagógusokért

Jáger Laura a Döbrentei térről, Rizmayer Mihály a Keleti pályudvarról, Velkovics Vilmos Budapest belvárosából tudósított.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!