2024. 02. 24. Szombat Szökőnap napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Sajtóklub 08:05

Belföld

Orbán Viktor újabb videóval jelentkezett + videó

A Facebook-oldalán tett közzé egy videót a kormányfő, amelyben a Fidesz tisztújító kongresszusán elmondott beszédéből emelték ki az Európai Unióval kapcsolatos gondolatait.

  • Orbán Viktor újabb videóval jelentkezett + videó

"Meggyőződésem, hogy ma Brüsszelben tönkreteszik és vesztébe vezetik Európát, naponta vernek újabb és újabb szöget a koporsójába.

Ha így megy tovább, eljön a vég, és keresztet vethetünk az Unióra. Ha csak addig be nem tiltják Brüsszelben a keresztvetést"

 

- hangzik el a videóban. A miniszterelnök a most közzétett videóban hangsúlyozza:

"a mi érdekünk az, hogy az Unió egyben maradjon. Egyben maradjon az, amit nagy nehezen sikerült összeilleszteni. Az Uniót nem elhagyni kell, hanem megváltoztatni. És ez csak akkor lehetséges, ha Brüsszelben radikális változások lesznek."

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Vidéki Antifa-tag rongált Budapesten

Vidéki Antifa-tag rongált Budapesten

Az elkövető Jámbor András és Pikó András aktivistája, illetve korábban a tatabányai baloldali polgármester kabinetjének kommunikációs gyakornoka volt.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!