2024. 05. 24. Péntek Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:25

Belföld

Orbán Viktor: Az erős Európa és a szubszidiaritás „zene a magyarok füleinek"

Az erős Európa, és a decentralizáció "zene a magyarok füleinek" - így reagált Orbán Viktor kormányfő a volt szlovák miniszterelnök nyílt levelére. A kormányfő azt írta, Mikulás Dzurinda ismeri a magyarokat, ezért tudnia kell , hogy elkötelezettek a verseny ösztönzése és a katolikus szociális doktrína terjesztése mellett. Ugyanakkor ellene vannak a liberális ideológia népszerűsítésének. Dzurinda korábban azt írta, hogy megérti Orbán Viktor Európai Néppárttal kapcsolatos aggályait, de szerinte a bevándorlásra, a terrorizmusra és a klímaváltozásra nem lehet jó válasz a nemzeti konzervativizmus.

  • Orbán Viktor: Az erős Európa és a szubszidiaritás „zene a magyarok füleinek

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!