2019. április 25.,
csütörtök, Márk napja

Orbán segített Junckernak az ajtónyitásban

Hír TV

2018. november 8., csütörtök 14:00, frissítve: csütörtök 14:13

„Keresek egy helyet, ahol rá tudok gyújtani” – mondta szerdán az Európai Bizottság elnöke, Jean-Claude Juncker az Európai Néppárt utódjelöltjéről döntő helsinki kongresszusán Orbán Viktor miniszterelnöknek, amikor odalépett hozzá, az úgynevezett VIP-társalgóban.

A PestiSrácok.hu hozta le azt a videót, amin az látszik, hogy a Juncker nem tud kimenni az ajtón, (meg is jegyzi, hogy ez nem fog menni) ahol egyébként egy STOP-felirat ékeskedik, majd a magyar kormányfő kinyitja neki azt, így az Európai Bizottság első embere ki tudott menni, hogy „fújjon” egyet – miután odamondja, hogy „Orbánnak ez is megy.”

Kellenek a sikeres nemzetek

A nemzetek nélkül Európa elvesztené identitását, elvesztené lelki és kulturális arculatát; Európa a nemzetek Európája lesz, vagy nem lesz - mondta Orbán Viktor miniszterelnök az Európai Néppárt (EEP) kongresszusán csütörtökön Helsinkiben. A kormányfő beszédében kiemelte: a közép-európai nemzetek újracsatlakozásával Európa békésebb, erősebb és gazdagabb lett, mint volt. Európát mindig az erős nemzetek tették sikeressé, és ez ma is érvényes: „nincs erős Európa sikeres nemzetek nélkül”– jelentette ki. Bővebben>>>

Fotó: MTI