2024. 04. 21. Vasárnap Konrád napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Svenk 07:30

Belföld

Orbán: Nincs szükség az EU által kért változtatásokra

Orbán Viktor meggyőződése, hogy nincs szükség az EU által kért változtatásokra az alkotmány tervezett ötödik módosításával kapcsolatban, de az ország érdeke azt követeli, hogy elfogadják a brüsszeli döntést – mondta a Kossuth Rádióban a miniszterelnök.

Nagyszerű teljesítmény volt a dunai árvíz elleni védekezés Orbán Viktor szerint. A miniszterelnök a Kossuth Rádióban arról beszélt: az, hogy nem esett kár emberéletben, magabiztos és cselekvőképes országot mutat. Hangsúlyozta, az árvízi veszélyt csak példátlan összefogással, jó szervezettséggel és szakértelemmel lehetett elhárítani. A kormányfő szerint nem zárható ki, hogy Magyarország európai uniós forrásokat is megszerez majd a kárelhárítás költségeire.

Orbán Viktor beszélt az alkotmány tervezett ötödik módosításáról is, azt mondta: meggyőződése, hogy nincs szükség az EU által kért változtatásokra, de az ország érdeke azt követeli, hogy elfogadják a brüsszeli döntést.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!