2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Belföld

Orbán: Nem szabad félvállról venni a vasárnapi voksolást

Nem lehet félvállról venni a vasárnapi európai parlamenti választást – jelentette ki Orbán Viktor Balmazújvárosban. A miniszterelnök megismételte, hogy az Európai Egyesült Államokra és az Európai Unióból való kilépésre is nemet kell mondani, ezért arra buzdította a hallgatóságát, hogy vasárnap menjen el szavazni.

Több százan várták Balmazújvárosban Orbán Viktort. A miniszterelnök-pártelnök az egybegyűlteknek azt mondta: országjárása során azt tapasztalta, hogy nem nagy a lelkesedés az uniós választás iránt, pedig nem szabad félvállról venni a vasárnapi voksolást. „Mert a dolgokat itt, Magyarországon mi fogjuk eldönteni, de Brüsszelben lehet őket megakasztani. Ezért egyáltalán nem mindegy, hogy ott, azon a sportpályán, azon a harcszíntéren milyen emberek képviselik Magyarországot” – fogalmazott.

A baloldalra és a Jobbikra utalva a kormányfő megismételte, hogy szerinte az Európai Egyesült Államokra és az Európai Unióból való kilépésre is nemet kell mondaniuk a magyar választóknak. „Ne hallgassanak rájuk! Mert lehet, hogy vannak indulatok, amelyek ebbe az irányba sodorják az ember érzéseit, de a valóság az, hogy Magyarország gazdasági fejlődését nem tudjuk hosszabb távon megalapozni, ha nem vagyunk benn Európa legfejlettebb gazdasági országait tömörítő egységében. Ott kell lennünk” – fejtette ki.

A miniszterelnök arra buzdította a balmazújvárosi találkozón megjelenteket, hogy vasárnap menjenek el szavazni, és támogassák a Fidesz listáját.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!