2024. 06. 19. Szerda Gyárfás napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

EB Sporthírek 23:35

Belföld

Orbán Balázs: Magyarország akkor lehet sikeres, ha valódi zárókő állammá válik + videó

A Választás '24 műsorban megszólalt Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója.

  • Orbán Balázs: Magyarország akkor lehet sikeres, ha valódi zárókő állammá válik + videó

"Ebben a térségben az a jellemző, hogy két fajta kormány lehetséges. Amelyik a legitimizációját és az erejét és a felhatalmazását belülről szerzi vagy amelyik kívülről szerzi. (...) azok a kormányok, melyek nemzeti alapon építkeznek, nemzeti alapról kérik a felhatalmazásukat, nemzeti a mögöttük lévő médiatér, gazdasági erő, politikai központ, azok az országok mind kénytelenek az adott többségi nemzeti űállaspontra helyezkedni, mert különben elveszítik a támogatottságukat."

- mondta Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!