2024. 06. 23. Vasárnap Zoltán napja
Jelenleg a TV-ben:

Svenk

Következik:

Vezércikk 08:05

Belföld

Ökumenikus Segélyszervezet: Adományozni otthonról is lehet

Segítség néhány szám leütésével. Különleges látványossággal hívta fel a figyelmet az adventi pénzadomány gyűjtésre az Ökumenikus Segélyszervezet. Az akcióval azt üzenik: a járvány-helyzet idején otthonról is lehet segíteni a rászorulóknak.

  • Ökumenikus Segélyszervezet: Adományozni otthonról is lehet

A 1353-as adományvonal óriás számait fényfüzérekből formálták meg az Ökumenikus Segélyszervezet önkéntesei a budapesti Szent István Bazilikánál.

A járványhelyzet miatt az idei karácsonyi vásár elmaradt a téren, így a hagyományos adománypontot sem lehetett felállítani. Gáncs Kristóf, a szervezet kommunikációs igazgatója azonban hangsúlyozta, a rászorulókon akár otthonról, egy telefonhívással is lehet segíteni.

Az Ökumenikus Segélyszervezet akciójában több híresség, köztük Wolf Kati is részt vett. Az énekesnő szerint a mostani helyzetben pedig még fontosabb, hogy minél többen csatlakozzanak az összefogáshoz.

A 1353-as adományvonal tárcsázásával, hívásonként 250 forinttal lehet támogatni az Ökumenikus Segélyszervezet ünnepi segélyprogramjait és a rászorulókért végzett egész éves munkáját.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Merre tovább Franciaország?

Merre tovább Franciaország?

Soha nem látott mértékben tolódott jobbra a lakosság – Macron máris riadót fújt, „szélsőséges politikai fordulattal” riogat – írta meg a Mandiner.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Baloldali politikusokkal vonult az LMBTQ közösség a fővárosban + videó

Baloldali politikusokkal vonult az LMBTQ közösség a fővárosban + videó

29. alkalommal vonult szombaton a fővárosban az LMBTQ közösség. A Budapest Pride felvonuláson idén is jelen voltak baloldali pártok, sőt a Momentum és a Két Farkú Kutyapárt saját kamionnal is készült. A tömeg elején sétált a többi között Karácsony Gergely főpolgármester és David Pressman, az Amerikai Egyesült Államok magyarországi nagykövete.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!