2024. 06. 15. Szombat Jolán, Vid napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 07:00

Belföld

Oktatási ombudsman: a jogvédőknek semmi keresnivalójuk az oktatásban

A jogvédőknek semmi keresnivalójuk az oktatásban - jelentett ki az oktatási ombudsman a Mediaworks Hírcentrumának. Aáry Tamás Lajos azt mondta: az tanítson, akinek erre megfelelő végzettsége van. Mint ahogy azon sem csodálkozik senki, hogy a kórházakban nem adnak szikét egy olyan laikus kezébe, aki nagyon szeretne gyermekeket gyógyítani. Hozzátette: a szakszerűtlen műtét- és oktatás között annyi a különbség, hogy utóbbi esetében a kár később jelentkezik.

  • Oktatási ombudsman: a jogvédőknek semmi keresnivalójuk az oktatásban

Az óvodásoknak pedig túl korai bármiféle szexuális felvilágosítás, eddig sem voltak ilyen programok az óvodákban - erről már a Pedagógusok Szakszervezetének alelnöke beszélt. Bár Totyik Tamás fontosnak tartja az érzékenyítést, szerinte ennek első körben nem a transzneműek bemutatásán keresztül kellene megtörténnie.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!