2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Belföld

Ők az első újévi babák

Salgótarjánban született az első gyermek 2021-ben vidéken.

  • Ők az első újévi babák

Csóka Boglárka éjfél után egy perccel született a salgótarjáni Szent Lázár Megyei Kórházban - közölte az egészségügyi intézmény pénteken az MTI-vel.

A kislány 3200 grammal és 52 centiméterrel, természetes úton jött a világra.

A család második gyermekeként született kislány és 22 éves édesanyja, Molnár Nikoletta Natália egyaránt egészségesek és jól vannak.

 
Az új év első vidéki újszülöttje, Csóka Boglárka és édesanyja, Molnár Nikoletta Natália a salgótarjáni Szent Lázár Megyei Kórház szülészetén. MTI/Komka Péter.
 

Kisfiú lett 2021-ben az első fővárosi újszülött.

A kisfiú, aki a Hunor Pál nevet kapta, éjfél után 1 perccel jött világra a budapesti Honvédkórházban, a Magyar Honvédség Egészségügyi Központban.

Az intézmény tájékoztatása szerint a kisfiú 3350 grammal és 54 centiméterrel született.

Hunor Pál császárral jött világra édesanyja első gyermekeként.

 
Az új év első fővárosi újszülöttje, Hunor Pál édesanyja karjában a Honvédkórház II. telephelyének szülészetén. MTI/Mónus Márton.
 

MTI

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!