2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Belföld

Nyitrai Zsolt: A vakok és gyengénlátók közössége számíthat a magyar kormány partnerségére

A magyarországi vakok és gyengénlátók több mint nyolcvanezer fős közössége számíthat a magyar kormány partnerségére és támogatására - jelentette ki a miniszterelnök főtanácsadója a közösségi média oldalára vasárnap feltöltött videóban.

  • Nyitrai Zsolt: A vakok és gyengénlátók közössége számíthat a magyar kormány partnerségére

Nyitrai Zsolt a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségének (MVGYOSZ) kormányzati támogatásból felújított, kedden átadott székházával kapcsolatban úgy fogalmazott, hogy az a jövőben jelentősen megkönnyíti a vakok és gyengénlátók közösségének mindennapjait és a szervezet életét is.

A felújított székház nem csupán egy épület, hanem egy közösségi tér, amely összeköti és támogatja az ott dolgozókat és az általuk képviselt közösséget - hangsúlyozta a miniszterelnöki főtanácsadó a videóhoz írt posztjában, megjegyezve: "együtt formáljuk élhetőbbé a világot".

Százéves szervezet százéves székházát újították fel - tette hozzá.

"Újból beindulhat az élet" a támogatásból megújult székházban - fogalmazott Nagy Sándor, az MVGYOSZ elnöke a videóban.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!