2024. 05. 22. Szerda Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Belföld

Nyílt titok volt az ELTE-n az erőszakoló aberráltsága

Az ELTE-n is tudtak annak a 38 éves férfinak a korábbi ügyeiről, aki a múlt hétvégén az intézmény gólyatáborában megerőszakolt egy lányt – írja a Magyar Nemzet.

A lapnak a Tanító- és Óvóképző Kar dékánja azt mondta: hallott róla, hogy a bölcsészkar informatika–könyvtár szakos hallgatója átveri a lányokat, hogy fotókat készíthessen róluk. A Magyar Nemzet információi szerint a bölcsészkaron nyílt titok volt a férfi aberráltsága, ezért az ottani gólyatáborból ki is tiltották K. S. Szilárdot. Az egyetem vizsgálja, hogy a 30 napra előzetes letartóztatásba helyezett elkövetőn kívül kit terhel még felelősség. A lap úgy tudja, hogy a tanárképző HÖK-elnöke is tudhatott a veszélyről, egyelőre azonban nem mondott le posztjáról. Az ügyben ma reggel az ELTE rektora sajtótájékoztatót tart.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Amikor Magyar Pétert elkapja az ideg + videó

Amikor Magyar Pétert elkapja az ideg + videó

Egy bőrövvel hozta a ki a sodrából Magyar Pétert egy nő Szentendrén. A baloldali politikus mögé állt, majd magasba tartott egy bőrövet, hogy az eseményt rögzítő kamera is jól lássa.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!