2024. 06. 19. Szerda Gyárfás napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:45

Belföld

Novák: Továbbra is elérhető a nagycsaládosok autóvásárlási támogatása

Most is lehet támogatást igényelni a nagycsaládosoknak az autó-vásárláshoz - mondta a családokért felelős tárca nélküli miniszter a Facebook-oldalán megosztott videóban. Novák Katalin kifejtette: azoknak, akik nagycsaládban élnek vagy már úton van a harmadik kisbabájuk, a kormány segítséget nyújt, hogy megvásároljanak egy legalább hétszemélyes autót. Ez az összeg a Magyar Államkincstártól egyenesen az autó-kereskedőhöz érkezik, így nem is kell megelőlegezni - tette hozzá a miniszter.

  • Novák: Továbbra is elérhető a nagycsaládosok autóvásárlási támogatása

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!