2024. 05. 24. Péntek Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Belföld

Novák Katalin átadta a legmagasabb magyar állami kitüntetéseket

Ünnepi beszéde után a legmagasabb állami kitüntetéseket adta ma át Esztergomban Novák Katalin, köztársasági elnök. A Szent István-rendet Karikó Katalin és Szilágyi Áron kapták, Böjte Csabát pedig a Magyar Becsület Renddel tüntették ki.

  • Novák Katalin átadta a legmagasabb magyar állami kitüntetéseket

Egy nemzetnek szüksége van példaképekre, olyanokra, akikkel egy nyelvet beszélünk, akikkel közös a történetünk - fogalmazott Novák Katalin Esztergomban.

A köztársasági elnök az állami kitüntetések átadásakor köszöntötte a díjazottakat, Karikó Katalin kutatóbiológust, Szilágyi Áron háromszoros olimpiai bajnok kardvívót és Böjte Csaba atyát, a dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítóját.

Beszédében kiemelte: a most díjazottak áldozatos munkájukkal minden magyar emberért dolgoztak és Magyarország jó hírét öregbítették.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!