2024. 04. 30. Kedd Katalin, Kitti napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Belföld

Nincs miről beszélnie a lilák ügyvezetőjének + Videó

23 forduló után a kiesés ellen küzd az Újpest a labdarúgó NB I-ben. A lilák ügyvezetője nem nyilatkozott a Stoppernek, azt mondta, nincs miről beszélnie. A játékosok szavaiból az derül ki, nincs minden rendben az öltözőben.

23 forduló után a 12. helyen állnak a lilák az NB I-ben, két pontra a kiesésétől. Az okokat mindenki csak találgatja. Az ügyvezető nem nyilatkozik, a közönségkedvenc azonban megszólalt.

– Ezt órákig lehetne boncolgatni, de nem nagyon szeretném feszegetni. Van véleményem több mindenről, de nem biztos, hogy jó lenne, ha közzétenném. Mindenkinek először saját magát kell rendbe szednie. Úgy tudunk csapategységet alkotni, ha mindenki rendben van fejben. A csapatkapitány szerint a viharfelhők már tavaly megjelentek Újpest felett – nyilatkozta a Stoppernek Rajczi Péter.

Balajcza Szabolcs szerint kicsit döcögős ez az év, akárcsak az előző. „Tavaly tavasszal volt egy olyan szériánk, hogy azt hiszem, hét meccsből hatot hoztunk, szerintem ez kicsit bealtatott minket. Aztán úgy kezdtük a szezont, hogy négy meccsből négy vereség. Akkor kicsit megijedtünk. Az edzőváltás után sem úgy alakultak az eredmények, ahogy azt elterveztük” – tette hozzá a lilák csapatkapitánya.

Sajtóhírek szerint a gyenge szereplés egyik oka, hogy még mindig jelentős összegekkel tartozik a klub a játékosoknak, a labdarúgók ezt azonban cáfolják. Zoran Szpisljak vezetőedző egyelőre nem gondolkodik lemondáson. A bajnokságból hátralévő hét forduló adhat választ arra, hogy feltámadás vagy történelmi mélypont következik az Újpest 1885 óta íródó történelmében.

A ma esti Stopperben, 18 óra 15 perctől megszólal Dunai Antal, az Újpest örökös bajnoka, és Zoran Szpisljak vezetőedző is.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!