2022. 08. 20. Szombat István napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

1920 - Az új Közép-Európa 02:00

Belföld

Nézőpont Intézet: Orbánnál csak Ferenc pápa békepártibb

Orbán Viktornál már csak Ferenc pápáról gondolják többen, hogy az orosz-ukrán háborúban a béke pártján áll - ez derült ki a Nézőpont Intézet legfrissebb közvélemény-kutatásából.

  • Nézőpont Intézet: Orbánnál csak Ferenc pápa békepártibb

A felmérés szerint a magyar választók négyötöde, azaz 78 százaléka szerint Orbán Viktor a béke pártján áll, és mindössze nyolc százalék véli úgy, hogy inkább háborúpárti. Orbán Viktor után csak Ferenc pápáról gondolják nagyobb arányban, 83 százaléknyian, hogy a fegyvernyugvást támogatja, és csak három százalék vélekedik ellenkezően.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!