2024. 04. 15. Hétfő Anasztázia, Tas napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Belföld

Németh: A Jobbik miatt nem tudják Kovács Bélát előzetesbe helyezni

A Jobbik az akadálya annak, hogy a kémkedés gyanújába keveredett EP-képviselőjelöltje, Kovács Béla előzetes letartóztatásba kerüljön – a nemzetbiztonsági bizottság fideszes alelnöke szerint.

Németh Szilárd a Hír Televízió Magyarország élőben című műsorában azt mondta: érthetetlennek tartja, hogy a nemzetbiztonsági szolgálatok által felsorolt bizonyítékok ellenére a radikális párt még mindig nem húzta le Kovács Bélát az EP-listája harmadik helyéről.

„Vona Gábor, a Jobbik elnöke is teljes mellszélességgel kiállt mellette. Ő volt, aki eljuttatta Brüsszelbe, az ő aláírása kellett. Utána a bizottságnál megvédte, utána eldugták a sajttáj után, ma mégiscsak ez az ember megjelent valamilyen sajtóhírek formájában, hallottuk, hogy üzent és még mindig a Jobbik listáján a 3. helyen szerepel. A Jobbik tartja fent azt a helyzetet, hogy Kovács Bélát nem tudják letartóztatni, pedig fennáll a szökés veszélye, hiszen jól láttuk, hogy lelépett a képviselői irodaházból” – mondta a nemzetbiztonsági bizottság fideszes alelnöke.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!