2023. 03. 30. Csütörtök Zalán napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napindító 08:00

Belföld

„Nem lehet uniós szankciókkal megoldani az orvoselvándorlást” + Videó

Nincs esély arra, hogy az unió szankciókkal oldja meg az orvoselvándorlás problémáját – erről Rékassy Balázs egészségügyi közgazdász beszélt.

A szakember a Hír TV Rájátszás című műsorában elmondta: az orvosmigrációnak azért nem lehet gátat szabni, mert a szakemberhiány egész Európát sújtja. Korábban Lázár János jelentette be, hogy Brüsszelhez fordulna az orvoselvándorlás miatt.

– Egész Európa szenved a szakemberek hiányától és a kontinens más országában is természetes dolog az orvosmigráció. Ez nem a mostani kormány hibája, hanem az elmúlt húsz esztendő bűne. A múltban nem figyeltek oda, se az orvosok, se a tanárok – és még vagy száz szakmát említhetnék – normális fizetésére. Meg kell oldani ezt a kérdést, ami nagyon nehéz lesz – mondta a Rájátszásban Rékassy Balázs egészségügyi közgazdász.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!