2024. 05. 22. Szerda Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Komment 17:50

Belföld

„Nem lehet uniós szankciókkal megoldani az orvoselvándorlást” + Videó

Nincs esély arra, hogy az unió szankciókkal oldja meg az orvoselvándorlás problémáját – erről Rékassy Balázs egészségügyi közgazdász beszélt.

A szakember a Hír TV Rájátszás című műsorában elmondta: az orvosmigrációnak azért nem lehet gátat szabni, mert a szakemberhiány egész Európát sújtja. Korábban Lázár János jelentette be, hogy Brüsszelhez fordulna az orvoselvándorlás miatt.

– Egész Európa szenved a szakemberek hiányától és a kontinens más országában is természetes dolog az orvosmigráció. Ez nem a mostani kormány hibája, hanem az elmúlt húsz esztendő bűne. A múltban nem figyeltek oda, se az orvosok, se a tanárok – és még vagy száz szakmát említhetnék – normális fizetésére. Meg kell oldani ezt a kérdést, ami nagyon nehéz lesz – mondta a Rájátszásban Rékassy Balázs egészségügyi közgazdász.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar - VV Fanni halott + videó

Radar - VV Fanni halott + videó

Az egykori valóságshow szereplőt a jogerős ítélet szerint 2017-ben meggyilkolták, ám halálának tényét csak most állapították meg.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!